Angliában került sor a GRAPHIT.com és a megújulás bemutatására

intro-tues101017

Eric Courtin, az igazgatótanács elnöke és Nick Tyler vezérigazgató üdvözölte a látogatókat a „TUBES And BRACKETS” (TRILOGIQ UK) telephelyén rendezett kétnapos rendezvényen.

A Trilogiq 18 ország képviselő csatlakoztak az Egyesült Királyság munkatársaihoz és a „nagy felfedezéshez”.

Október 10-én, Eric Courtin, az igazgatótanács elnöke, elmondta, hogy a fő irány, a tavaly november óta fejlesztés alatt álló online tervező.
Ez az “alkalmazás” központi szerepet játszik egy új weboldal létrehozásában, amely lehetővé teszi a látogatók számára a TRILOGIQ-megoldások online konfigurálását és megvásárlását. Az új “App” lehetővé teszi majd az ügyfeleink számára, hogy egy sor “szabványos” megoldás közül választhassanak és megrendeljék az online tervezett megoldást.
A vásárlási funkciók már engedélyezve vannak “Buy Online” élő készlettel, ahol a megrendelési adatok – beleértve az anyagjegyzéket is – közvetlenül a weboldalról kerülnek elküldésre az ügyfélhez legközelebbi fióktelepe számára, annak összeszerelése és szállítása céljából.

Az „App” nem fogja kiváltani a képzett értékesítési csapatainkat, akik mindig is elérhetők voltak a projektjeik megvitatására, látogatások szervezésére és a bonyolultabb megrendelésekre, valamint az ipari ügyfelek által igényelt bonyolult megoldásokra.
De lehetővé teszi az emberek számára, hogy nagyon egyszerűen vásároljanak egyszerű megoldásokat.

Úgy gondoljuk, ügyfeleink szeretni fogják az új alkalmazást!

Legyen Ön az elsők között, aki megpróbálja az új konfigurátort a hivatalos bevezetés előtt a www.graphit.com weboldalon.

Az alkalmazás csak PC-n vagy laptopon érhető el, mivel túlságosan bonyolult ahhoz, hogy a kisebb képernyőkön teljes mértékben kihasználható legyen.
app-testing

Figyelje híreinket a mobil alkalmazás megjelenéséről!
Magyarországon is megvásárolhatja, miután létrehozta tökéletes megoldását és árajánlatot generált, egyszerűen csak küldjön e-mailt nekünk!

Próbálja ki az “App”-ot és írjon visszajelzést: help@graphit.com

 

Categories:Graphit|Hírek