Slide

GRAPHIT Black

GRAPHIT BLACK termékcsaládunk a kompozit rendszerek sajátos előnyeit, mint a – kis tömeg, könnyen szerelhető csatlakozók – ötvözi a klasszikus acélrendszerek néhány jellemző tulajdonságával, mint például a keskeny csatlakozóprofil. A meglévő acélmegoldásokhoz jól illeszkedik, mind esztétikai, mind pedig összeegyeztethetőség terén. Szélesebb portfólióval bíró, kreatívabb és dizájnosabb, 27 komponensből álló termékcsalád. A sorozat tagjai még erősebbek, még több kiegészítő funkcióval rendelkeznek, továbbra is versenyképes áron.

graphit-black

KOMPATIBILITÁS ÉS ÚJRAHASZNÁLHATÓSÁG
A csatlakozók bármely kompatibilis (28,6 mm-es) csőrendszerrel használhatók anélkül, hogy azokat megkarcolnák vagy megsértenék. Így az alkatrészek megjelenésüket és épségüket megtartva újrafelhasználhatók.

 

GRAPHIT BLACK LÉG ÉS VÍZZÁRÓ MÓDON ILLESZKEDIK

Az alkatrészek tömített és vízzáró csatlakozást biztosítanak, amely a por és a folyadékok számára áthatolhatatlan.
Ez azt jelenti, hogy az alkatrészek bel- és kültérben egyaránt használhatók.

 

IDŐTAKARÉKOSSÁG ÉS KÖNNYŰ ÖSSZESZERELHETŐSÉG
Egy egyedülálló mechanizmus a helyén tartja az anyát és a csavart a könnyebb és gyorsabb összeszerelés érdekében, így nem karcolja meg a csöveket.

 

FELHASZNÁLÓBARÁT
A csatlakozók felülete sima és lekerekített, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi kezelésüket.
Utóbbi segít megelőzni az esetlegesen keletkező sérüléseket a tárolandó eszközökben, termékekben. Az összeszerelés csendesebb, mint a hasonló fémrendszereknél.

 

MEGERŐSÍTETT SZORÍTÓERŐ
A szabadalmaztatott Trilogiq soft-grip anyagot tökéletesítettük. Ennek eredménye a jobb ütközéscsillapító hatás és nagyobb maximális teherbírás és szorítóerő, különösen másodgenerációs GRAPHIT csatlakozók esetében.

 

KORRÓZIÓVÉDELEM ÉS TARTÓSSÁG
Az általunk használt modern kompozit anyagok tökéletes korrózió – és karcmentességet biztosítanak. A sokkal nagyobb tartósság és megbízhatóság érdekében az elemek kisebb tömegűek és tartósabbak.

 

KÖNNYŰ KIVITEL: 40 – 65%-kal KISEBB SÚLY
A csatlakozók jóval könnyebbek, mint a fémrendszerek, ami ideálissá teszi őket mobil felhasználásra. Erős felépítésük egyformán alkalmassá teszi őket mozgatható és statikus szerkezetként való alkalmazásra is.

Meglévő fémrendszerével egyező színben kínáljuk Önnek: mindkét termékcsalád elérhető fekete csatlakozókkal is. Ahogy fentebb említettük, a csövek változatos szín és anyag variációban kaphatók, így tökéletesen illeszkednek az Ön régi acél berendezéseihez.

 

gblack-lt2_brox_tbTöltse le a brosúrát!

További termékek

 

Írjon nekünk! Letöltések

Vonatkozó hozzászólások

thumb image

Készen áll az moduláris megoldások új generációjára való váltásra?

A Trilogiq a kompozit termékkínálatában szereplő összes kompakt csatlakozóját áttervezte, megerősítette és fejlesztette, hogy ügyfelei számára masszívabb szerkezetet biztosíthasson. A Trilogiq átdolgozta és korszerűsítette az egyedülállóan sokoldalú, teherbíró és tartós moduláris rendszereit.  Kompozit termékkínálatunkat ez által innovatív csövekkel, csatlakozókkal és kiegészítőkkel bővítettük, amely számos iparág és felhasználási környezet jóval szélesebb rétege számára kínál megfelelő megoldásokat. … Continued