Szolgáltatások

Folyamat fejlesztés

A „lean” megoldások tervezésétől és megvalósításától a Kaizen-eseményekig a szolgáltatások széles körét kínáljuk az ipari résztvevők számára. Teljes logisztikai támogatást kínálunk a Magyarország, beleértve a Hoshin-teherautót, valamint világszerte a Trilogiq partnerein keresztül.


 

Megoldások tervezése, építése és telepítése

Ellátogatunk a telephelyére, megvizsgáljuk a folyamatait, funkcionális követelményeit és költségvetését, és teljes méretre készített megoldást ajánlunk. Jellemzően teljes megoldásokat szállítunk a telephelyre, amelyek készen állnak a használatra. A nagyobb létesítések esetén további helyszíni szerelésre lehet szükség, amelyet a nagy tapasztalattal rendelkező építési csapatunk végez.


 

Megoldások tervezése és önálló kiépítése

Méretre tervezett megoldások, önálló létesítés céljából biztosított alkatrészek.

Ellátogatunk a telephelyére, felmérjük az adott követelményeit és méretre szabott megoldást tervezünk. Az alkatrészeket készletben biztosítjuk, és a szerelést a saját mérnökei végzik a helyszínen.


Alkatrészek biztosítása

A Graphit és LeanTek rendszereket ismerő projektmérnökök további alkatrészeket rendelhetnek a megoldásaik bővítéséhez vagy átalakításához.


 

Projekt menedzsment

Az ötletektől a megvalósításig terjedő termékmenedzsment céljából dedikált csapatot tudunk biztosítani.

A „lean” moduláris megoldások megvalósításának területén szerzett átfogó tapasztalatunknak köszönhetően – amelyek a hatalmas, több helyszínen történő megvalósítástól a kisebb alkalmi projektekig vagy Hoshin-eseményekig terjednek – nyugodtan bízhat benne, hogy a megoldás időre és a költségvetésen belül el fog készülni.


 

Kültéri rendezvények

Teljes helyszíni szerelési szolgáltatást tudunk biztosítani a nagy eseményekre, mint például a London Marathonra.
Kattintson ide, ha többet szeretne tudni eseményeinkről és kültéri berendezéseinkről.

Írjon nekünk! Letöltések