Szerkesszen megoldásokat online a GRAPHIT.com-on.

A TRILOGIQ alkotta meg elsőként az online “vizuális” tervezőt és elektronikus kereskedelmet egyesítő felületet.

Közel 30 éve terveztünk testre szabott anyag-kezelési megoldásokat, együttműködve világszínvonalú gyártó cégekkel. A hagyományos projektek gyakran a helyszíni látogatásokat, a mérnöki csapatokkal való konzultációt jelentik, mielőtt a megtervezett megoldás a partner számára elérhetővé válik.

A szaktudás egy egyedi problémakörre  való alkalmazása a mi értékeink középpontja, és mindig is így lesz. Nagyobb vagy összetett projektek esetén teljesen helyénvaló. Azonban vannak olyan egyszerű megoldások is, amelyek megfelelnek egy “szabványos” sablonnak – de egyéni méretekkel és számos opcióval.

A GRAPHIT.com a legmodernebb webes technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy “élőben” szabják testre ezeket a “szabványos” megoldásokat. Szerkesztés közben nyomon követhető a termék ára, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtekinthesse, hogyan néz ki ötlete a különböző kategóriákban és megoszthatja kollégáival. Miután véglegesítettük a megoldást, vagy egy fiókon keresztül, vagy közvetlenül a webhelyről is rendelhető.

 

Vásároljon laptopjáról vagy számítógépéről. (A mobil alkalmazás fejlesztése folyamatban, várható indulása 2018-ban.)

 

A GRAPHIT.com lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerű megoldásokat biztosítsunk nagyon gyorsan és rendkívül versenyképes áron. Kiegészíti a testre szabott megoldások alapvető tevékenységét, és már a tervezési szakaszban is hasznosnak bizonyul partnereink “házon belüli csapatai” számára.

  • Előnyök:
  • Valósághű, részletes 3D nézet a megoldásról
  • Pontos méret meghatározás és anyag választás
  • Egyszerű és nagyszerű használni
  • Azonnali ár és folyamatos technikai részletek

Szeretnénk hallani mit gondol a GRAPHIT.com-ról, hogy folyamatosan fejleszthessük.

Ide kattintva el is kezdheti