Spóroljon pénzt ergonomikus munkaállomás kialakításával

Jelentős mértékben csökkenthető a munkavégzés közben elszenvedett sérülés, a hibás termékek és javítások mennyisége a munkafolyamathoz kialakított moduláris munkaállomásokkal.

ERGONOMIC WORKSTATIONS
Ergonomikus munkaállomások számára tervezett és épített használatra hatalmas különféle gyártási folyamatok.

Ha megkérdezzük az embereket, mit éreznek, amikor hosszú időn keresztül kényelmetlen testhelyzetben ülnek az asztaluk mellett, esetleg nehéz alkatrészeket mozgat
nak előnytelen testhelyzetben vagy szögben, gyakran kapjuk a választ, hogy hosszú távon ezek fárasztóak, esetenként fájdalmasak.

A fáradt, elgyötört szerelő gyakrabban követ el hibát munkája során, mely gyakran igen magas költséggel is járhat, ráadásul még a termelékenységet is csökkenti. Ha ezeken az egyszerű dolgokon javítani tudunk a hatékonyság biztosan nőni fog.

Azok a munkaállomások, melyek a termelési folyamatra vannak szabva – megfelelő munkamagassággal a kényelmes munkavégzéshez – jelentősen csökkenthetik a sérülések számát, mellyel elkerülhetők a költséges betegszabadságok.

A hibás és selejt termék időbe és pénzbe kerül. A visszaküldött hibás terméket javítani vagy cserélni kell mely a vevői elégedettséget nagyban befolyásolja. A selejt még nagyobb költséget jelenet. A legegyszerűbb megoldás, ha megelőzzük a hiba kialakulását.

A változtatható moduláris munkaállomások könnyedén a munkafolyamatra igazíthatók, ergonomikusak, ezáltal az alkatrészek a folyamathoz szükséges szerszámok, eszközök könnyedén elérhetőek.

A munkaállomás ezáltal hatékonyabbá válik, a termelékenység nő, kisebb stressznek tesszük ki a munkavállalót, kevésbé fáradnak ami a selejt és hiba mennyiségének csökkenését eredményezi.

Megrendelőink számára megoldásainkkal segítjük a termelékenység növelését a tervezéstől egészen a gyártásig.

GRAPHIT moduláris rendszerünk számtalan termelési környezetben alkalmazható, sokféle célra, mint például:

  • tárolócsatornás állványok
  • polcrendszerek
  • szállítókocsik
  • ergonomikus munkaállomások

Személyre szabott megoldásokat tervezünk egyszerűen cserélhető csatlakozókból, csövekből, kerekekből és egyéb kiegészítőkből. Az alapelemek használatával könnyedén építhetők egyedi szerkezetek, melyek bármikor átalakíthatók, átépíthetők ahányszor arra szükség van. A GRAPHIT rendszer kitűnően alkalmazható szinte bármilyen célra, ráadásul hatékonyan és költségkímélő módon.

GRAPHIT rendszerünkről bővebb információt ITT talál!

További információért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.