Leantek Classic – a hagyományos acél termékválaszték

leantek_conveyor

Az ipari ergonomikus munkakörnyezet kialakításakor a legfontosabb szempont a munkahely hatékonyságának és termelékenységének elősegítése.

A moduláris anyagmozgató- és tárolórendszerekkel a felhasználók olyan ergonomikus megoldásokat hozhatnak létre, amelyek kevesebb és kisebb mozgást igényelnek az egy komponenshez vagy összeállításhoz való hozzáféréshez, kigyűjtéshez és cseréhez, mint egy hagyományos munkakörnyezetben. Ezek a jelentéktelen megtakarítások mind hozzájárulnak a termelékenység fejlődéséhez, miközben az ismétlődő és felesleges anyagmozgatással járó kockázatok csökkennek.

leantek_classicA Leantek Classic család egy hagyományos acélcsőből és csatlakozóból álló rendszer, amelyet a Trilogiq talált fel. Közelítőleg három évtizeden keresztül ez a rendszer jelentette a mérföldkövet a gyártó cégek számára. Bár a kompozit rendszerek számos esetben gyorsan leváltják az acélt, mi továbbra is ellátjuk az acél rendszereket használó ügyfeleinket.

A gyártóvállalatok a gyártási folyamat leállítása nélkül, a moduláris komponensekből épített új, mozgó tárolópolcok beszerelésével, a projekt gyors végrehajtásával jelentősen növelhetik termelési kapacitásukat.

 

A moduláris tárolás teljes élettartama alatt alacsony költséget jelent, mivel a komponensek újrahasználhatók, az áruk pedig kedvező. Az Ön folyamatának vagy tevékenységének kisebb módosítása bármikor megoldható, így az ideiglenes moduláris megoldásoknak is van létjogosultságuk. A komponensek a projekt befejezése után újrahasznosíthatók, ami azt jelenti, hogy a kezdeti beruházása a telepítést követően sem vész el.

 

A Leantek termékek tökéletesen illeszkednek a lean elvű gyártás bevezetési projektekhez. A Leantek modularitása révén a Kaizen tevékenységek eredményeképp született megoldások azonnal bevezethetőek. Sokak számára a legnagyobb előnyt az jelenti, hogy minden komponens újra és újra felhasználható anélkül, hogy az veszítene tartósságából vagy épségéből. Kevesebb pótalkatrészre van szükség, a rendszer hosszútávú alkalmazásával a befektetés kiválóan megtérül. A termékskála erőssége, hogy árban továbbra is versenyképes marad.

 

Könnyen összeszerelhető csatlakozók. Az összeszerelés során a különleges egymásba kapcsolódó dizájn biztosítja, hogy az elemek gyorsan és egyszerűen, teljes pontossággal illeszkedjenek.

 

Különféle méretben, kivitelben és színben, karbonszálas, eloxált alumínium vagy rozsdamentes acélcsövek érhetőek el.


A rendszerek az Ön egyedi igényeinek megfelelően személyre szabottan készülnek. Az elképzeléstől a leszállításon át a beszerelésig teljes projektmenedzsment szolgáltatást kínálunk.

Bővebb információkért és árajánlatért, kérjük, töltse le a brosúrát vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!