Készen áll az moduláris megoldások új generációjára való váltásra?

composite

A Trilogiq a kompozit termékkínálatában szereplő összes kompakt csatlakozóját áttervezte, megerősítette és fejlesztette, hogy ügyfelei számára masszívabb szerkezetet biztosíthasson.

A Trilogiq átdolgozta és korszerűsítette az egyedülállóan sokoldalú, teherbíró és tartós moduláris rendszereit.  Kompozit termékkínálatunkat ez által innovatív csövekkel, csatlakozókkal és kiegészítőkkel bővítettük, amely számos iparág és felhasználási környezet jóval szélesebb rétege számára kínál megfelelő megoldásokat.  

 

A kompozit megoldások számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos, ácélból készült társaikkal szemben, minthogy az új komponensek rendkívül zártak és víztömörek, amely kiemelten fontos szempont az egészségügyben tevékenykedő ügyfeleinknek, a steril szobai felszereléseknél és a high-tech iparágak számára. Például ügyfelünk, a napelemes berendezéseket gyártó Sunna Design, tökéletesen összhangba hozta az újonnan tervezett, csúcsminőségű gyárát a GRAPHIT termékünkkel. Alkatrészei védelme és tárolási igénye számára egy igen egyedi rendszert terveztünk, a méretet és egyedi funkciókat figyelembe véve. <Nézze meg a videofilmet!>

 

Mindent aprólékosan tanulmányoztunk, átdolgoztunk és fejlesztettünk. A GRAPHIT termékcsaládunk a magas színvonalú laboratóriumokkal, valamint kompozit- és műanyagokra szakosodott beszállítókkal közösen folytatott, több mint kétéves közös kutatómunka csúcsa. A GRAPHIT 2 termékcsalád az anyag-, a dizájn- és a szín tanulmányokkal való kísérletezés eredményeként született meg.  A GRAPHIT 2 rendszer számos ipari szektorban, úgy, mint az egészségügyi, nagykereskedelemi, kiskereskedelmi üzleti, idegenfogalmi, élelmiszer-feldolgozó, általános ipari, minőségi felhasználói és high-tech környezetben való felhasználásra alkalmas.

Az új, könnyű, csúcstechnológiájú kompozit csatlakozók, amelyeket nagy teherbírásra és tetszetős megjelenéssel terveztek, egy olyan ergonomikus és mobil megoldást kínálnak, amelyet könnyű összeszerelni. A termékcsalád 41 komponense 53 kombinációban használható. A termékcsalád jelentős fejlesztésen esett át, jobb tapadással és sima felülettel terveztük újra.  

 

Röviden az előnyökről:

  • Kompatibilis és újrahasználható – keverhető és párosítható
  • Lég- és vízálló Könnyen tisztán tartható
  • Gyorsan és könnyen összeszerelhető Könnyen és egyszerűen kezelhető
  • Megnövelt szorítóerő
  • Tartós és korrózióálló
  • 65%-kal könnyebb, mint az acélból készült változata
  • Korszakalkotó és sokoldalú megközelítés a szögek kezeléséhez

 

Kompatibilis a 28,6 mm átmérőjű csövekkel, a komponensek jelentősen könnyebbek, mint az acélból készült megfelelőik.
A görgősínek, acélcsövek és acél csatlakozók teljes mértékben kompatibilisek a kompozit termékkínálatunkkal.   

Csatlakozóink simák és lekerekítettek, amelyeknek köszönhetően könnyen kezelhetők, használatukkal a berendezések sérülései megelőzhetők. Sokak számára a legnagyobb előnyt az jelenti, hogy minden komponens újra és újra használható anélkül, hogy az veszítene megjelenéséből, tartósságából vagy épségéből. Kevesebb pótalkatrészre van szükség, a rendszer hosszútávú alkalmazásával a befektetés kiválóan megtérül. Összeszerelése kisebb zajterheléssel jár, mint a hasonló acél rendszereké. Szabadalmaztatott Trilogiq soft-grip anyagunkat az erősebb tapadás, szorítóerő, jobb rezgéscsillapító hatás, illetve a nagyobb maximális teherbíró képesség céljára fejlesztettük.

A csavart és az anyát egy polimer betét tartja a helyes állásban ahhoz, hogy azokat egy egyszerű szerszámmal akár egy kézzel is be lehessen hajtani. Összeszerelése akár 30 százalékkal gyorsabb, mint a hagyományos rendszereké, csökkenti az állásidőt és növeli a hatékonyságot.

 

composite solutionA GRAPHIT BLACK termékskála a kompozit rendszerek egyedi előnyeit ötvözi a klasszikus, acélrendszerek hagyományos jellemzőivel. Ennek eredménye a könnyű, jó tapintású, könnyen összeszerelhető, keskeny csatlakozó profilok és a meglévő acélrendszerekhez való jobb vizuális illeszkedés. A dizájn orientált komponensek széles, kreatív termékskálája. E termékek teherbírása nagyobb, korszerűek és igen versenyképes az áruk.

 

A megoldások az Ön egyedi igényeinek megfelelően személyre szabottak. Az elképzeléstől a leszállításon át a telepítésig teljes projekt-menedzsment szolgáltatást kínálunk.