Slide

Kiskereskedelem

Közvetlen értékesítésre és az e-kereskedelemben tevékenykedő ügyfeleinknek a rendelés összeállításban és a kiskereskedelmi termékmegjelenítéshez kínálunk könnyen és egyszerűen kezelhető megoldásokat. Termékeink modularitása révén a nagy változatosságú ügyfélprofilok is kezelhetők, a szezonális igényeknek megfelelően szétszedhetők, tárolhatók, valamint újra összeszerelhetők.

Termékeink eredetileg a lean elvű és a cellarendszerű gyártás támogatására fejlesztettük ki. A moduláris rendszerünk elsődleges felhasználása a magas hatékonysági fokú, ergonomikus és alakítható rendszerek létrehozása a raktárakban és a mintatermekben történő bemutatásra, tárolásra és árukezelésre.

A szerkezetek a beépítéshez szükséges méret és forma, ill. a rendelkezésre álló tér szerint optimalizálhatók. Annyiszor alakíthatók át, ahányszor csak szükséges, a hatékonyság és a fejlesztések fenntarthatósága érdekében. Ezen előnyöknek köszönhetően a moduláris rendszerek manapság széles körben elterjedtek a kiskereskedelemben, bemutatótermekben és kiállításokon.

Írjon nekünk! Letöltések

Vonatkozó hozzászólások

thumb image

Folyamatos fejlesztés

A személyre szabott megoldások valóban előnyösek azoknak a vállalatoknak, akik a “Lean Manufacturing” elve mentén a folyamatos fejlesztését célozzák meg, mert a rendelkezésre álló helyhez könnyedén alakíthatóak a szerkezetek. Az egyéni igényeknek megfelelően testreszabott munkapadok, kocsik és továbbító-állványok hatékonyabb munkavégzést és nagyobb termelékenységet eredményeznek. Amikor az ügyfelek termékei iránti kereslet megnő, az “elavult” gyakorlatok nagy … Continued

A Trilogiq új vezérigazgatója ismételten bevezeti az acél termékcsaládot

2017 februárjában Nick Tyler vette át a TRILOGIQ vezérigazgatói posztját, aki a lean elvű gyártási technológiai megoldások terén szerzett több mint 30 éves tapasztalatával gazdagítja a cégcsoportot. „Vezérigazgatóként a legfontosabb számomra, hogy megbizonyosodjak arról, hogy termékeink és általunk kínált megoldások megfelelnek az ügyfelek által támasztott követelményeknek. Az utóbbi pár évben nagyon innovatívak voltunk a termékek … Continued