GRAPHIT® scoops MedTec UK díj

medtecuk15

Az Egyesült Királyságban működő csapat tagjai az Innovációs Díjjal (Balról: Tim Massey, Dina Beeney, Emma Sadler, Craig Smith

Trilogiq Csoport Egyesült Királyságban működő leányvállalata, a The Tube and Bracket company a MedtecUK 2015 „Best in Show Innovation Award” díjának elnyerését ünnepli. A győztes cégről a kiállításon részt vevő szakmabeliek és látogatók döntöttek, a csapat tagjai az első helyezettnek járó oklevelet kapták, egy üveg pezsgő kíséretében.

Andrew Porter, UBM presents Dina Beeney with the award.
Andrew Porter, UBM presents Dina Beeney with the award.

Nagy örömünkre szolgál, hogy részt vehettünk a MedtecUK 2015 rendezvényén” – mondta Dina Beeney, értékesítési igazgató. „Az, hogy a legjobb innováció díját elnyertük, igazi megtiszteltetés. Megismerkedhettünk jó néhány jövőbe tekintő vállalattal, és izgatottan figyeljük a további fejlődési lehetőségeket. Engedjék meg, hogy minden kiállítónak külön gratuláljak, nagyszerű volt látni a ragyogó, innovatív ötleteket.”

A MedtecUK Healthcare Technologies kiállítás 2015-ös kiadását a londoni ExCel kongresszusi központban tartották március 3-4-ig, a szakma színe-java jelen volt, lehetőség nyílt kapcsolatépítésre, és továbbképző fórumokon való részvételre. Akik igazán kalandvágyók voltak, a csővázakat és csatlakozókat bemutató standunkon részt vehettek a „Graphit-kihívásban”, mely a két nap során egyre több embert vont be, hogy vetélkedjenek egymással – és a stopperórával!

„A kiállítás óriási sikerrel zajlott, akik részt vettek a Graphit -kihívásban, alaposan felpörgették a hangulatot” – mondta Emma Sadler, marketingmenedzser.

Büszkeség töltötte el őket, hogy saját személyes kihívásukban is jól teljesítettek, nem több, mint 20 perc alatt szétszerelték és újra összeállították a kiállítási standunkat!

Teljesítményükről a MedtecEurope is elismerően nyilatkozott a Twitteren: @TrilogiqUK Boom! A csapat szerelési képességei bámulatosak! Holnap beugrunk és megnézünk titeket, ha akcióba lendültök! #MedtecUK

Az igényekhez igazított termékek standja szintén a GRAPHIT moduláris konstrukciós rendszerével épült – magában foglalt hátsó megvilágítású akril paneleket, összeszerelő munkapadot a látogatóknak, akik megmérették magukat a „Graphit -kihívásban”, valamint egy 50”-os képernyőt, ahol a termékbemutató videókat lehetett megnézni.

A munkaállomás összeállítása (feliratos videó)

A kijelző tábla összeállítása (feliratos videó)

 

GRAPHIT showreel

 

Categories:Díj|Események|Graphit