Granja Mantiqueira új szabványosításai a Tojás Farmon

eggpallet-trolleyGranja Mantiqueira új megoldásokat vezetett be egy tojástermelő üzemben Dél-Amerikában. A munkaterület optimalizálásával és az alkalmazottak jobb munkakörülmények biztosításával, összességében biztonságosabb, ergonómikus és hatékony környezetet hoztak létre.

“Olyan céget kerestünk, amely minőségi megoldásokat, jó szolgáltatást, vonzó költségeket kínálhat. A Trilogiq elsődleges ötletei felülmúlták elvárásainkat, és biztonságos, ergonomikus és könnyen kezelhető, robusztus szerkezeteket tervezett”- nyilatkozta a „farm” tulajdonosa.”

Gustavo Adolfo medeiros Regiani (Senior Production Coordinator) Granja Mantiqueira http://www.ovosmantiqueira.com.br

Granja Mantiqueira (Mantiqueira Farm) a dél-amerikai gyárgazdálkodási ágazatban van. Az üzletet a 80-as évek végén, Itanhandu (MG) városában, Leandro Pinto üzletemberrel kezdték, mindössze 30 ezer csirkével.

Mantiqueira magas színvonalat állított fel a brazil baromfiiparban. Jelenleg a gazdaságnak közel 2000 alkalmazottja van, és minden folyamata automatizált, amíg meg nem érkezik a tojás a bolt polcaira, nem érinti emberi kéz.

2000-ben Carlos Cunha, egy erős kiskereskedelmi hagyományokkal rendelkező szupermarket lánc volt tulajdonosa lett a Mantiqueira új tagja, aki új irányt javasolt a vállalat számára.

A Granja Mantiqueira fejlesztésbe kezdett és elavult „vas” szerkezeteit lecserélte modern „csővel” szerelt szerkezetekre.

Szerették volna munkavállalóik jobb munkakörülmények biztosítására és ergonómiára, hatékony és biztonságos környezetgazdálkodására fordítani a hangsúlyt.
A jó érték, a jó hírnév rendkívül fontos a Granja számára, emiatt a Trilogiq Brazíliát választotta, akik most megoldást nyújtanak a tojás tálcák, csomagoló anyagok és a vegyipari termékek gazdaságos tárolására és üzemen belüli szállítására.
Gustavo Adolfo a Granja Mantiqueira-ban ezt mondta:

Az elmúlt néhány évben a Mantiqueira egyre többet fektet be olyan technológiákba és megoldásokba, amelyek folyamatos javulást eredményeznek. A folyamatok, optimalizált elrendezések nagyobb biztonságot nyújtanak munkavállalóink ​​számára.

A Mato Grosso egysége folyamatos Lean projektekkel a Trilogiq-ot keresi, mert nagyszerű partnert talált a Mantiqueira csoport fejlődésének ezen szakaszában.”

egg-singlebox-trolleyegg-cleaning-stationegg-trolley

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, hogy optimalizálhassuk az Ön munkakörülményeit!