Folyamatos fejlesztés

Folyamatos fejlesztés

A személyre szabott megoldások valóban előnyösek azoknak a vállalatoknak, akik a “Lean Manufacturing” elve mentén a folyamatos fejlesztését célozzák meg, mert a rendelkezésre álló helyhez könnyedén alakíthatóak a szerkezetek.

Az egyéni igényeknek megfelelően testreszabott munkapadok, kocsik és továbbító-állványok hatékonyabb munkavégzést és nagyobb termelékenységet eredményeznek.

Amikor az ügyfelek termékei iránti kereslet megnő, az “elavult” gyakorlatok nagy problémát jelenthetnek a növekedés számára, mivel a kiadások és a logisztikai költségek emelkednek a napi növekvő követelésekkel szemben.

A hagyományos gyártási folyamatok hibákat és túltermelést eredményezhetnek. Ez azért van így, mert az elavult eljárások magukban foglalják a pazarló folyamatokat és a felesleges anyag-kezelést, ami több dolgozót(operátort) követel meg az egyes feladatok elvégzéséhez.
Ez mindig többlet költségeket és munka időt eredményez.

Ügyfeleinknek “Lean manufacturing” mentén úgy tudunk helyet felszabadítani, átalakítani, hogy értékteremtővé váltjuk azt.

Ideális esetben a gyártási folyamatokat annak megszakítása nélkül kell alakítani. A legtöbb gyártóberendezés statikus és nem alkalmas olyan környezetre, amely rugalmasságot igényel. Ennek kiszolgálásához a Graphit és a Leantek a megoldás. Megtervezzük, megépítjük, leszállítjuk. Csak olyan megoldást szállítunk, amelyek megfelelnek az Ön, Önök pontos elvárásainak.

A Graphit és a Leantek rendszerek újrafelhasználhatóak és rugalmasak. Ha a kereslet megváltozik, gyorsan és könnyen átalakítható, speciális képzés vagy eszközök nélkül. Ezzel bevonhatjuk a munkavállalókat a fejlesztések megvalósításában, ami a Lean gyártás egyik alapelve.
Ez lehet az alkalmazottak bátorítása arra, hogy “alakítsák” a környezetüket, észrevegyék a javításra szoruló területeket. Megtalálják a módját a veszteségek csökkentésére. Ez elősegíti a kielégítőbb, hatékonyabb munkakörnyezet kialakítását és azonnali eredményeket adhat.

Szolgáltatásaink:

  • Munkaterület megtervezése
  • Építés irányítása, felügyelete
  • Szerkezetek teljes telepítése, azonnali használatra.

A leszállított, telepített szerkezetek készen állnak az azonnali használatra. A telepítés után már teljes kapacitással használhatjuk a berendezéseket.

SONY DSC
Egyedi megoldások, hosszútávú használatra. gyártás növekedés növekvő igények

Lépjen kapcsolatba velünk további információért, és hívja meg tervező csapatunkat egy konzultációra!