Folyamatfejlesztés gyakorlatilag megszakítás nélküli gyártás mellett

productionline

A szükséges változtatások megtétele ahhoz, hogy az állandóan növekvő ügyféligényekkel és a fejlődő ipari gyakorlattal lépést tartsunk, kockázatos költségnek tűnhet. Ideális esetben Ön azt szeretné, hogy gyártó folyamatai a munkafolyamatok megszakítása nélkül legyenek korszerűsítve. Talán a kulcsrakész megoldás jelenti erre a választ?

A Graphit és a Leantek megoldások előre megtervezhetők, kivitelezhetők, leszállíthatók az ügyfelekhez és készen telepíthetők. Kínálunk továbbá rendelésre épített megoldásokat is, csapataink az Ön pontos igényeire szabva építik meg a megoldást.

Tervezőcsapatunk elkészíti az Ön teljesítmény- és gyártási igényeinek tökéletesen megfelelő alaptervet. A kulcsrakész szolgáltatás komplett megoldást kínál az Ön gyártási folyamata számára, beleértve a munkaállásokat, mozgó tároló/gördülő állványokat és szállítószalagokat, a szupermarket elemrendszert és targoncákat, amelyeket kifejezetten az Ön lean elvű gyártási igényeire tervezünk.

A megoldásokat a Banbury-ben lévő gyárunk ellenőrzött környezetében építjük, hogy a munkafolyamat megszakítását a minimálisra vagy nullára szorítsuk. A rendszer ergonómiai kialakítása révén mindent biztosít egy specifikus feladat „kellő időben” való elvégzéséhez, amikor arra a gyártási területen szükség van. Így a rendszer gyakran tartalmaz mobil megoldásokat előre beszerelt táblákkal, monitor keretekkel és különféle kiegészítőkkel, beleértve a vetítőtáblákat és vizespalacktartókat stb. Alkalmazáscsomagjaink komplett megoldást kínálnak gazdaságos anyagmozgatásra, amellyel időt takarít meg a kezelőnek, csökkenti a sérüléseket és növeli a termelékenységet.

A számos iparági szektorban szerzett jelentős tapasztalatunk révén az ergonomikus kulcsrakész megoldások építésében szakértővé váltunk. A Graphit és a Leantek termékek olyannyira sokoldalúak, hogy szükség esetén gyorsan és egyszerűen átalakíthatóak, például amikor az Ön üzlete fellendül, és új folyamatokhoz kell igazítania a rendszert, illetve amikor arra a folyamatos fejlesztés miatt van szüksége.

A tervezett felhasználásra készen leszállítva és telepítve, a munkaállások teljesen működőképesek, nincs szükség azok testreszabására, hiszen azok minden egyes feladat elvégzéséhez szükséges szerszámokkal teljesen felszerelhetők és perceken belül beüzemelhetők.

Szolgáltatásaink magukban foglalják az Ön munkaterületének tervezését, kiépítését, koordinációját és az alkalmazás komplett beszerelését, azonnali használatba vételre. A megoldás az Ön értéklánc elképzeléseinek megvalósítására.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen időpontot egy konzultációs látogatásra a tervezőcsapatunktól!