Magánjellegű: EuroServhi Törli

EUROSERVHI SOLUTION

Az EuroServhi a lean gyártás bevezetésével szolgálja a higiéniát

Európa vezető higiéniéstermék-gyártója az igényekhez igazított munkaállomások segítségével fokozza a hatékonyságot és a teljesítményt.

Az EuroServhi (European and Health Services SA) Európa vezető higiéniéstermék-gyártója. Az 1989-ben alakult cég több, mint 20 év tapasztalatával szolgálja széles körű ügyfélbázisát, melybe beletartoznak nagy közintézmények és magánszervezetek egyaránt. Az alkalmazottak, az ügyfelek pácienseinek és a széles közönség  jóléte és biztonsága mind olyan tényező, amelyért a cég felelősséget vállal – szolgáltatásaik minősége jól ismert, és aktívan előmozdítják a mindenki számára elérhető egészséges és biztonságos környezetet.

Céljuk, hogy minden egyedi igénynek megfeleljenek, Spanyolország területén tizennégy irodában dolgoznak azon, hogy ügyfeleiket ellássák a szükséges higiénés, baktériumszaporodást gátló termékekkel, szőnyegekkel, szagtalanító rendszerekkel, rovarcsapda-lámpákkal, antiparazita-kezelésekkel és egészségügyi berendezésekkel.

Összhangban a lean gyártási alapelveikkel, felismerték, hogy a termelékenység fokozása és az alkalmazottak munkahelyi környezete ergonomikussága javítása érdekében csökkenteni kell a munkaterületeken a fölösleges mozdulatok számát, és csökkenteni a feladatok befejezéséhez szükséges időt, így takarékoskodva a költségekkel.

A Trilogiq Iberia szakembercsapata olyan multifunkciós ergonomikus munkaállomásokat tervezett és épített, amelyek a berendezést kezelő munkatársak válláról leveszik a terhet: többé már nem kell felesleges mozdulatokat végezni, vagy egyes eszközök, berendezések és összetevők eléréséért, mozgatásáért kényelmetlen testtartást felvenniük.

Ezek az egyedi munkaállomások rögzített szerelési felülettel és egy, az összetevők szállítására fenntartott felülettel rendelkeznek. Két mobil modul kiegészítő tárolókat biztosít a további funkcionalitáshoz és helytakarékosság érdekében, lehetővé téve, hogy minden eszköz a megfelelő helyzetben legyen található, és szükség esetén kéznél legyen. A berendezéseket kezelő alkalmazottak profitálnak az egyénre szabott, ergonomikus munkaállomásokból, melyek csökkentik a felesleges mozdulatok számát, növelik termelékenységüket és teljesítményüket.

Az EuroServhi küldetéséhez tartozik a felszabadult erőforrások befektetése a növekedésbe és az innovációba, és továbbra is a lehető legjobb minőségű szolgáltatás nyújtása az ügyfelek részére.

Kihívással néz szembe a gyártósorok működtetése során?

Keresse munkatársainkat, akik a lean-gyártás igényekhez igazított megoldásainak specialistái

A Graphit termékek segítenek Önnek, hogy a gyártósor működtetésével kapcsolatban jelentkező kihívásokra megtalálják az érzékeny és hermetikusan zárt környezetekben is jól működő megoldásokat. A lean gyártási alkalmazások és az igényekhez igazított megoldások létrehozásának specialistái vagyunk.

Kíváncsi, hogy miként segíthetünk Önnek? Lépjen kapcsolatba velünk,ha tájékoztató brosúrát szeretne kapni, vagy vállalkozása igényeit megvitatni.