A Trilogiq új vezérigazgatója ismételten bevezeti az acél termékcsaládot

2017 februárjában Nick Tyler vette át a TRILOGIQ vezérigazgatói posztját, aki a lean elvű gyártási technológiai megoldások terén szerzett több mint 30 éves tapasztalatával gazdagítja a cégcsoportot.

nick_tyler_ceo„Vezérigazgatóként a legfontosabb számomra, hogy megbizonyosodjak arról, hogy termékeink és általunk kínált megoldások megfelelnek az ügyfelek által támasztott követelményeknek. Az utóbbi pár évben nagyon innovatívak voltunk a termékek és szolgáltatások területén – de a fejlesztéseket továbbra is szorgalmazni kell, anélkül, hogy figyelmünk fókuszából tévesztenénk alapvető üzleti tevékenységeink, és cégünkhöz lojális ipari ügyfeleink körét.”

A számos üzleti kezdeményezés elindításakor Nick küldetése az lesz, hogy a vállalat elmúlt 25 évben elért sikereire alapozva erősítse és bővítse a csoport pozícióját az ipari és kereskedelmi anyagkezelési megoldások vezető beszállítójaként.

LEANTEK acél termékcsalád

leantek_classic_workcell

„Fel kell ismernünk, hogy hol kell javítanunk folyamatainkon. GRAPHIT kompozit termékcsaládunk mellett, mely kiemelt termék és az acél rendszerek alternatívája lehet, az acél LEANTEK rendszerünk gyártását és forgalmazását is folyamatosan biztosítjuk. Mára megértettük, hogy mindkét termékcsaládnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és sok ügyfél egyszerűen jobban kedveli az egyik rendszert a másiknál. Ezért mindkét rendszert biztosítjuk ügyfeleink számára, így a LEANTEK termékcsaládunk acél alkatrészeit folyamatosan elérhetik, ennek köszönhetően ügyfeleink kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb rendszert.”

A 28 mm-es termékeink kompatibilitása

28mm_Leantek_Classic (1)

A TRILOGIQ az ismét elérhető a LEANTEK termékek 28,6 mm-es verziója mellett a rendszert, 28 mm-es változatban is elérhetővé tette. Ezáltal a LEANTEK szinte *minden harmadik fél által gyártott* cső- és csőcsatlakozó rendszerrel kompatibilis. A TRILOGIQ ügyfelei az egyes rendszereket tetszésük szerint kiválaszthatják és egymással keverhetik, hogy korábbi beruházásaikból a lehető legtöbbet hozzák ki.

Ha többet szeretne megtudni a TRILOGIQ Csoportról, illetve kíváncsi arra, hogy hogyan segíthetünk az Ön anyagmozgatási folyamatainak javításában, hívjon minket ezen a számon +36 30 862 9381 vagy használja alábbi Live Chat szolgáltatásunkat!