A halak szakértői megtalálták a siker receptjét a Graphit-tal

BESPOKE SOLUTION FOR RIBERALVES

A Riberalves, a halászat és halfeldolgozás vezető világcége magasra állította a mércét iparágában a lean gyártási innovációi segítségével.

Riberalves_logo

A termékek minősége és hatékony forgalmazása mindig is kiemelkedően fontos volt a húsz éve alakult Riberalves számára. Jelenleg piaci expanziót folytatnak (főleg Brazília, Angola és Franciaország piacait célozták meg), és a kihívások, mellyel szembekerültek: miként lehetne javítani a meglévő gyártási struktúrák ergonomikus kialakításán, hogyan juthatnának nagyobb hasznos területekhez, és miként tudnak megfelelni az iparnak, valamint a folyamatos fejlesztést a középpontba állító filozófiájuknak.

 

 

Riberalves wanted to achieve a lean manufacturing environment, ensuring seamless workflow and optimising their productivity. Their existing mechanically welded production line offered the greatest challenge, as it did not allow for adjustment or  expansion of their supply areas or workstations.

RiberalvesA Riberalves egy olyan lean gyártási környezetet kívánt elérni, amely biztosítja a zökkenőmentes munkafolyamatot és optimalizálja a termelékenységet. A legnagyobb kihívást számukra a meglévő, mechanikusan hegesztett gyártósor jelentette, mely nem tette lehetővé sem az átállítást, sem a szállítási területek vagy munkaállomások területének növelését.

A Riberalves ezért úgy döntött, hogy segítségül hívja partnere, a Trilogiq Iberia (a Trilogiq Csoport Spanyolországban és Portugáliában működő leányvállalata) csapatát, hogy közösen megoldást találhassunk a gyártási folyamatuk fejlesztésében és egy lean elven működő gyártási környezet létrehozásában.

Megtaláltuk a tökéletes megoldást ehhez az érzékeny környezethez: a teljes mértékben vízálló, új Graphit rendszerünket, amely hihetetlenül könnyű és rugalmas, és egy expanzív lean és gyártási környezet ideális keretrendszerét biztosítja.

A Trilogiq Iberia egy igényekhez igazított acélszerkezetet épített aszeptikus görgőpályákkal, mely három szinten két állítható polccal rendelkezik, eleget téve a kihívásnak, azaz a helyhasználat javításával optimalizálni minden szint tárolókapacitását.

A modernizált gyártóegység a Riberalves munkatársainak egy látvány szempontjából kellemes, ergonomikus munkakörnyezetet biztosít, amely lehetővé teszi a Riberalves számára gyártási kapacitásának mintegy 40%-os növelését, mindezt úgy, hogy közben a felhasznált hely 50%-át fel tudták szabadítani!

Ha kihívással néz szembe a gyártósorok működtetése során, segítünk Önnek!

A lean-elvű gyártási alkalmazások specialistáiként biztosan megtaláljuk az igényeiknek megfelelő megoldásokat, most és a jövőben egyaránt. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, miként!